به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، آرش آقاییفر دبیر پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی ترانسفورماتور درحاشیه این کنفرانس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ترانسفورماتور یک صنعت مادر است و ایران جزو ۱۰ کشور برتر دنیا است که می تواند ترانس برق تولید کرده و آنرا به دیگر نقاط دنیا صادر کند.
وی افزود: در بحث بهرهبرداری از ترانسفورماتورهای شبکه برق کشور با حجم عظیمی مواجهیم چرا که بالغ بر ۷۰۰۰ ترانس توزیع و حدود ۶۰۰۰ ترانس قدرت داریم که سرمایهای برای کشور است.
آقاییفر با بیان اینکه "سرمایه موجود ترانسفورماتورهای شبکه برق کشور در معرض فرسودگی است و باید تدابیر برای بهسازی آن انجام شود"، گفت: عملا تعویض این ترانسها نیاز به میلیاردها تومان بودجه دارد، پس باید به دنبال راهکارهایی برای بهسازی و ارتقای عمر مفید این تجهیزات باشیم.
وی ادامه داد: افزایش عمر ترانسفورماتورها به معنای افزایش پایداری و قابلیتهای شبکه برق کشور است.
دبیر پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی ترانسفورماتور تصریح کرد: فرسودگی بخشی از شبکه برق کشور، اتفاقی است که مشابه آن بیست سال پیش در سطح اروپا رخ داده بود و ما می توانیم با استفاده از تجربیات کشورهای پیشرفته و تکیه بر توان داخلی، شاهد ارتقای شبکه برق کشور باشیم.
وی افزود: ما به فکر انتقال دنش فنی لازم برای ارتقای عمر ترانسفورماتورها و افزایش قابلیت شبکه برق هستیم.
آقاییفر با بیان اینکه "شرکت مادرتخصیص توانیر دیدگاه خوبی برای ارتقای عمر مفید ترانسفورماتورهای کشور دارد"، گفت: زمینه خوبی در حال حاضر برای توجه بیش از پیش به صنعت ترانسفورماتور کشور و بهسازی ترانسفورماتورهای موجود در شبکه وجود دارد که در صورت توجه بخش دولتی و استفاده از توان بخش خصوصی، این مهم قابل تحقق است.
وی ادامه داد: ترانسفورماتورهای بالای ۴۰ سال باید تعویض شوند و ترانسفورماتورهای بالای ۳۰ سال باید مدیریت شده و مانیتورینگ مستمر شوند.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
نظر شما